YAKSO Sos chili Sambal Oelek (100 g) - BIO
Dodaj recenzję
Kod: 8712423016811
Producent: YAKSO
Sambal Oelek to popularny w Indonezji przecier z ostrych papryczek chili. Ma gruboziarnistą teksturę i jest paląco ostry. Stosuje się go jako marynatę do pieczonych i grillowanych mięs oraz owoców morza. Może też służyć jako dodatek do sosów, zup, sałatek oraz kanapek. >>> Pasteryzowany
Więcej
Masa netto: 100g
Producent: YAKSO
Dystrybutor: Bio Planet
Kraj pochodzenia: Holandia
Kraj pochodzenia składników: Indie
Składniki: papryka kajeńska*, sól, ocet spirytusowy*, skrobia kukurydziana*
*certyfikowany składnik ekologiczny
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 112/ 27
Węglowodany (g): 3,7
- w tym cukry (g): 3,7
Tłuszcz (g): 0,5
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0
Błonnik (g): 0,8
Białko (g): 1,8
Sól (g): 12,0
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: TAK
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Tak |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |