*TRADYCYJNE JADŁO Wątrobianka ze świniobicia bezglutenowa (160g) (f)
Specjał przygotowany na podstawie wiekowej wielkopolskiej receptury. Sekret jego smaku to mięso wieprzowe, wątroba i wiele aromatycznych przypraw.
Wątrobianka ze świniobicia bezglutenowa
Skład: podgardle wieprzowe 60%, wątroba wieprzowa 25%, mięso wieprzowe 10%, pozostałe 5%: zioła i przyprawy naturalne, susz warzywny w tym seler, susz cebulowy, sól. Konserwowane solą i solą peklową.
Produkt zawiera alergeny: seler.
Masa netto: 160g
Pochodzenie: Polska
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 336 kcal (1390 kJ)
Białko: 11g
Węglowodany: 2,3g
Cukry: 1,6g
Tłuszcz: 32g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 13g
Sól: 0,8g
Wyprodukowane przez P.H.P. Tradycyjne Jadło Beata Lis, 63-000 Środa Wielkopolska, ul. Górki 12, Masarnia Pomarzanowice, 62-010 Pobiedziska
Informacje dodatkowe:
Mięso użyte do produkcji pochodzi z Polski.
Produkt tylko pasteryzowany.
Przechowywać w temperaturze 2-6 stopni C.
Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 2 miesiące.
Certyfikat BIO: | Nie |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |